Ångerrätt/ Återbetalning

Skulle det vara så att du ångrar dig så har du full ångerrätt inom 14 dagar (vi följer distansavtalslagen) Du betalar själv frakten vid ångrat köp eller byte och ångerrätten gäller förstås då varan är oanvänd och i samma skick som den var du mottog den.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Se även konsumentverket & E-handel.

Eventuella återbetalningar gör vi direkt till ditt bankkonto, bankgirokonto eller personkonto. Det sker inom 10 dagar från det att vi mottagit och godkänt din retur.

Reklamationsrätt

Skulle fallet vara så att du mottagit produkter som har tillverkningsfel så har du all rätt att reklamera produkten. Var vänlig och kontrollera din leverans med produkter så snart du mottagit den. En reklamation bör komma in till oss senast 1 vecka efter det du mottagit den. Kontakta oss då på info@likalyx.se . Finner vi som ni att produkten avviker från det lovade så ersätter vi det fulla beloppet samt all frakt. Beträffande färgåtergivningen på bilderna på webben försöker vi i det yttersta att visa dem så korrekt som möjligt. Beroendes på olika bildskärmar och inställningar på datorn så kan färgerna variera. Det kan upplevas avvikelser i färg och ton och färgerna upplevs olika. Det är därför inget skäl för reklamation. Vid tvist så följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer (www.arn.se)

 Ej uthämtade paket

De paket som inte hämtas ut så tar vi ut en avgift på 150kr. Avgiften motsvarar hanteringen, returfrakt samt andra kostnader som berör beställningen. Betalningsvillkor är 30 dagar. Om du skulle ångra dig när paketet har skickats från oss så är det viktigt att du ändå hämtar ut paketet på ditt utlämningsställe och sedan skickar tillbaka det till oss. Annars registreras det som ett ej uthämtat paket och då debiteras det därefter.

 Om du har några frågor, vänligen kontakta oss via:

E-mail: info@likalyx.se

Tack för att du besöker www.likalyx.se